PR:Kaivosväki ja kaivoskriitikot kohtaavat Tampereella

From Nuclear Heritage
Revision as of 10:54, 29 November 2013 by Falk (talk | contribs) (Created page with "'''Tiedote 9.9.2013 / Stop Talvivaara - kansanliike vesistöjen puolesta'''<br/> '''''Kaivosväki ja kaivoskriitikot kohtaavat Tampereella''''' == <big><big>Kenelle myönnet...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigationJump to search

Tiedote 9.9.2013 / Stop Talvivaara - kansanliike vesistöjen puolesta


Kaivosväki ja kaivoskriitikot kohtaavat Tampereella

Kenelle myönnetään ympäristöpalkinnot?

Maailman kaivosammattiväki kokoontuu Tampereen messukeskukseen Euromining konferenssiin tämän viikon keskiviikkona ja torstaina.

Keskiviikkona tapahtumassa julkistetaan vuoden ympäristöpalkinnon saaja.

Samaan aikaan messukeskuksen edessä pidettävässä mielenosoituksessa ja kansalaisfoorumissa julkistetaan myös ympäristöpalkinto Stop Talvivaara-kansanliikkeen koolle kutsuman Puhtaitten vesien puolesta -foorumin puolesta.

Kansalaisaktivistien Puhtaitten vesien puolesta-kokoontuminen alkaa jo tiistaina 10.9 Tampereen Tullikamarilla. Mukaan on kutsuttu vesistöjen tilasta huolestuneita kansalaisia ja liikkeitä. Erityisesti kaivokset ja humuskuormitus huolestuttavat.

Torstaina 12.9. kansalaisilla on mahdollisuus osallistua myös Euromining konferenssin järjestämään yleisöseminaariin jonka aiheena on kaivosteollisuus ja ympäristöongelmat.

Puhtaitten vesien puolesta-kansalaistapahtuman aikana on tarkoitus valmistella yhteinen manifesti luovutettavaksi valtiovallan ja kaivosyhtiöiden edustajille Euromining seminaarin päätöspäivänä.


Lisätietoja:

Tiedustelut ja tarjoukset kotimajoitusmahdollisuuksista, ohjelmaehdotukset: Maria/ +358 466859668

Tapahtumajuliste:


  1. For protection against automatical email address robots searching for addresses to send spam to them this email address has been made unreadable for them. To get a correct mail address you have to displace "AT" by the @-symbol.